DOKA

In de Havenloods aan de Nijverheidsweg 6 in Utrecht heeft CAFU een doka. Deze is toegankelijk voor leden en voor cursisten. Er zijn zes werkplekken, en een aantal verschillende vergroters, voor 35mm kleinbeeld, 120 rolfilm tot 4×5″ vlakfilm.
Alle chemie en apparatuur die je nodig hebt in een doka is aanwezig. En als je iets speciaal wilt proberen wat we niet klaar hebben staan kun je met de dokabeheerder overleggen hoe we je hier mee kunnen helpen.

Wil je informatie over een cursus? kijk dan op cafu.nl/cursussen/
Meer informatie over het lidmaatschap vind je op cafu.nl/lidmaatschap/
We werken alleen op afspraak, en er is een doka begeleider beschikbaar om je te helpen. Als je het goed onder de knie hebt kun in overleg ook zelfstandig gebruik maken van de doka.

Reserveren
De doka is (met begeleiding of zonder) te gebruiken als je een DOKA lidmaatschap hebt. Na een reservering komt een telefonische bevestiging, alleen dán is de reservering geldig. Altijd moet een telefoonnummer worden aangeleverd zodat er contact kan worden opgenomen om af te stemmen wat en wanneer mogelijk is in de doka.

Voor ervaren doka gebruikers is de eerste dag doka ook zonder lidmaatschap mogelijk als kennismaking. Wil je daarna vaker gebruik maken van de werkplaats dan moet je wel een DOKA lidmaatschap hebben.

Prijzen (contant of overboeken per bank)

  • € 18,- per dag van 10:00 tot 16:00 uur. 
  • Exclusief filmontwikkeling
  • Exclusief papier
  • Inclusief chemicaliën voor PE papier
  • Formaat afdrukken standaard maximaal 30×40, mogelijk tot 50×60
  • Fotorolletjes kleinbeeld/120/220 ontwikkelen in D76 (1+1) € 3 per rolletje
  • Ontwikkelen van vlakfilm film in D76 (1+1) kost €10 per 6 negatieven. Bij minder dan 6 negatieven blijft de prijs gelijk.

Als je af wilt wijken van bovenstaande, bijvoorbeeld groter papier, bariet of andere chemie geef dit dan aan bij je reservering. In overleg met de dokabeheerder ga je dan op zoek naar een oplossing. Hiervoor kunnen wel andere prijzen gelden dan hierboven staan.

Reserveer de doka door onderstaand formulier in te vullen. Let op! Alleen als je reservering telefonisch bevestigd wordt is deze geldig.


Gebruik onderstaande formulier om een afspraak te maken.

Web from by Podio.